Haber

Survivor All Star’da gergin anlar: Acun Ilıcalı, ‘davranışlarınız bize yakışmıyor’ diyerek tepki gösterdi

TV8’in sevilen yarışma programı Survivor All Star’da heyecan yine zirvedeydi.

Tartışmaların ve kavgaların bitmediği yarışta sınırlar yeniden gerginleşti.

Yarışmacılar Yunus Emre ile Ögeday arasında tartışma çıktı.

İkilinin arasındaki kavgayı Acun Ilıcalı sonlandırdı.

Gergin bir atmosferde kurultayın gerçekleştiği bölümde Ilıcalı’nın ‘Davranışlarınız bize yakışmıyor’Yaptığı açıklamayla Yunus Emre’ye yaptığı uyarı izleyicilerin dikkatini çekti.

Yunus Emre’ye tepki gösterdi: Güya kontrolsüz

Ilıcalı, “Yunus Emre’ye yaptığım uyarıların pek bir önemi olmadığı açıkça görülüyor. Kendisi programda kontrolden çıkmış gibi, üslubuyla söylediği sözlerle oyun kaybeden, sürekli karşı takımla dalga geçen biri. Her gün bir sebep buluyor.Geçen sefer söylediğim gibi pek umudum yok, devam edeceğim “Kazanma şansı pek görmediğim bir yarışmacı. Şimdi sözü ona verelim.”söz konusu.

“Burayı seninle paylaşmak harikaydı”

Ilıcalı’nın açıklamaları üzerine söz alan Yunus Emre şunları söyledi:

“Bu adamların hepsiyle yarıştım. Hepsiyle yenip kaybettim. Özgür abiyle de yarıştım, Ersin abi de vardı. Hiçbirine saygısızlık mı ettim? Burada oyun alanında hamle yapan bir arkadaş mı vardı? Rekabetimi düzgün bir şekilde sürdürdüm.Ögeday Bey ne zaman kâr etsem geri döndüm ve ekibimden memnun kaldım.O da bana geri geldi ve ‘Sana garantili sayım yaptım’ dedi ya da öyle bir şey yok, kimle oynuyorsun, nerede oynuyorsun, yani adamına göre davranıyorum sana, orada seviye düşerse daha da aşağıya inebilirim Acun abi, programa uymuyorsa, sorun değil. Burayı seninle paylaşmak. “Çok güzeldi. Seni çok seviyorum. Yapacak bir şey yok kardeşim.”

“Ne yapacaksın, biri bir şey söylediğinde birini dövecek misin?”

halbuki “Daha önce defalarca uyardığım Yunus Emre bu durumda saçma sapan söz kullanamıyor. Belki kendini haklı görebilirsin. Ben de şunu söylüyorum: Bize ne? Bir şey mi söylüyor? Sonra biri bir şey söylediğinde gidip ona saldırın. Benim için durum böyle değil.” Dediler… Dediler ki… Seni seviyorum. Bu seninle benim aramda bir aşk meselesi değil. Çok ciddi tehditlerde bulunuyorsunuz. Düelloya gidersen çıktığın adama saldırırsın. Bugünkü konuşmalarınız son derece kabul edilemez. Her dakika tehdit ediyorsun. Seni böyle yapabilirim, seni böyle yapabilirim. “Burası sizin tehdit alanınız değil.”dedi.

Cezası açıklandı

Acun Ilıcalı daha sonra Yunus Emre’ye anlattı “3 ceza daha veriyoruz. Geriye 3 ceza daha ekliyoruz. Tekrar yaparsanız 5 ceza daha vereceğiz. Tekrar yaparsanız 5 ceza daha vereceğiz. Sizi burada tutmuyoruz.” güç.”söz konusu.

hamamozu-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu