Yaşam

Seni Elemelere Vermem 6.Bölüm Tek Parça Seyir Ekranı: Seni Elemelere Vermem Son Bölüm Tek Parça Full İzle

ATV’nin yeni sezonda sevilen dizilerinden Vermem Seni Ellere dün akşam 6. bölümüyle ekrana geldi. Ordu’da çekilen Vermem Seni Ellere dizisinin başrollerinde Emre Beyefendi ve Buse Meral yer alıyor. AKN Sinema imzası taşıyan dizinin senaryosunu Şehrazat Tunus Taşçı, Damla Güçlü ve Samed Aslan gibi geniş bir ekip kaleme alıyor. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için; Elemelere Vermem Son bölüm tek kesit tam izleme ekranı…

6. bölümde sizi ellere teslim etmeyeceğim; Zeliş, içinde bulunduğu durumun farkında olmasa da Mehmet ve Hande’nin birlikte inşa ettiği evde her şeyi gerçekleştirmek üzeredir.

Zeliş’in varlığından habersiz Mehmet’le binlerce hayali olan ve bu hayallerle evini yapıp döşeyen Hande, anılarına veda eder.

Ancak Zeliş’in orada olması sadece Mehmet’in değil Hande’nin de planlarının alt üst olması anlamına gelir.

Bu doğrultuda evin yakınlarından Zeliş’i göndermek için her şeyi yapacaktır. Mehmet’in geçmişini öğrenmeye son derece hevesli olan Zeliş, gerçeklerle bir kez daha yüz yüzedir.

Ancak henüz öğrenmemiş olması, asla öğrenemeyeceği anlamına gelmez.

Mehmet artık geçmişini ve sırlarını saklayamayacak. Zeliş ve Hande’nin dostluğu Mehmet’i tedirgin etmeye başlamıştır. Kendini son derece rahatsız hissediyor.

Hande ve Zeliş’in kurduğu yöresel ürünler pazarına bu yüzden gitmek istemedi.

Ancak Mehmet’in asıl düşmanlarından biri de olaya katılmaktır. Mehmet, Zeliş’e çok kızgındır. Zeliş ne olursa olsun bildiği gerçeğin peşine düşerek hem Soner’e hem de Hande’ye iyilik yapmıştır.

Ancak yaşananlar Mehmet ile Zeliş’in arasındaki bağın bu kadar kolay kırılmayacağını göstermiştir.

Birbirlerine ilk kez bu kadar açıkken ve bir şeyi itiraf etmeye hazırlanırken Mehmet’le aralarındaki boşluk Zeliş’in yüzüne çarpar.

Önceki bölümde ne oldu ellerinize teslim etmeyeceğim?

Zeliş ve Hande sonunda karşı karşıya gelir. Zelis her şeyi öğrenmek üzeredir. Mehmet bunu fark ettiğinde ileriye doğru büyük bir adım atması gerektiğini anlar. Mehmet’in planı işe yaradığında Zeliş; Mehmet tarafından yemeğe davet edildiğini düşünerek karakolda gözlerini açtı. Mehmet bu işten paçayı sıyırdığını düşünürken Hande bu sefer bambaşka bir planla Zeliş ile Mehmet’in burnunun dibine kadar gelmiştir. Mehmet, Kıvanç ve Uğur için artık rahat yoktur. Hande, Taşkıran’da işbirliği yapabileceği faydalı bir ortak bulmuştur. Soner ile birlikte Zeliş ve Mehmet’in gözlerini çevirmelerine izin vermeyeceklerdir. Zeliş, Hande’den başta rahatsız olsa da zaman geçtikçe onun hakkında yanıldığını düşünmeye başlar. Mehmet’in ona olan hislerinin de farkında olduğundan Hande’yi bir tehlike olarak görmeyecektir. Ancak kader öyle bir ağ örecektir ki Zeliş bu sefer Hande’den habersiz Mehmet’le ilgili gerçeği öğrenmenin eşiğine gelecektir. zeliler; Mehmet ve Hande’nin hayatlarını birleştirecekleri yerdedir.

Seni Ele Vermem 6. Bölüm İzle Ekranı

SON BÖLÜM BİR MODÜL TAM EKRAN İZLEYİN ELİNİZE VERMEYİN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu