Yaşam

Beylikdüzü Klasiği tüm hızıyla devam ediyor

Klasik müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği 8. Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri’nin ikinci gününde Fly Quartet grubu sahnedeydi. Hayat Vadisi’nde düzenlenen konserde konuk sanatçı Mezzosoprano Seda Taşpınar, Beylikdüzü halkı için sevilen klasik müziği seslendirdi.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından düzenlenen ve büyük ilgiyle karşılanan 8. Beylikdüzü Klasik Müzik Günleri tüm hızıyla devam ediyor. Hayat Vadisi 6 Mayıs Bizde Gençlik Sahnesi’nde gerçekleşen etkinliğin ikinci gününde sahne alan Fly Quartet grubu seyircilere keyifli bir akşam yaşattı. Klasik müzik bestecilerine ait eserler ve aryaların saz eşliğinde seslendirildiği konserde, konuk sanatçı mezzosoprano Seda Taşpınar da sevilen eserleri Beylikdüzülüler için seslendirdi.

 

Beylikdüzü Classic, High Loyalty ve BGSO’nun gala konseriyle sona erecek

Klasik müzikseverleri ağırlayan etkinliğin son günü olan 23 Temmuz akşamı, Beylikdüzü Gençlik Senfoni Orkestrası’nın (BGSO) Türk rock müzik dinleyicilerinin beğenisini kazanan Yüksek Sadakat grubu ile gala konseri gerçekleştirilecek. Hayat Vadisi 1. Etap’ta gerçekleşecek ‘6 Mayıs Sahnesinde Gençlerimiz Var’ konseri saat 21.00’de başlayacak.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

catalcaajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu