Sağlık

Hayalinizdeki İlişkide Olduğunuzu Anlamanızı Sağlayacak 10 İşaret

Bağ kurmaya başladığımızda hayallerimiz gibi olmasını istiyoruz. Ancak doğal olarak bu her zaman mümkün olmuyor. Dolayısıyla bu bağı kurduktan sonra onu mümkün olduğu kadar korumaya çalışmalıyız. Peki hayal ettiğimiz ilişkide olduğumuzu nasıl anlarız? ?

1. Olduğun gibi davranmaktan çekinmiyorsun…

Öncelikle şunu söylemeliyiz ki eğer hayallerinizdeki ilişki içerisindeyseniz, olduğunuz gibi davranmaktan çekinmeyeceksiniz. Çünkü karşınızdakinin sizi her şekilde sevdiğini ve kabul ettiğini bilirsiniz. ❤️

2. Bazen sadece birbirinizin gözlerine bakmak yeterlidir….

Hayallerinizin birbirine bağlanmasının getirdiği en güzel şeylerden biri de gözlerinizle buluşmanın bile huzur vermesidir. Bu nedenle sevginizi göstermek için değerli hediyelere, en olağanüstü iltifatlara veya başka herhangi bir şeye ihtiyacınız yok.

3. Sıradan anları bile hoş anılar yaratarak geçirirsiniz…

Aranızdaki sevgi bağı nedeniyle en sıradan buluşma ya da sohbet bile bir anda unutulmaz bir boyut kazanabilir. Böylelikle aranızdaki özel anlar her geçen gün katlanarak artıyor.

4. Sanki tüm aşk müzikleri senin için yazılmış gibi hissediyorsun…

Bir müzik parçası çalıyor ve sanki senden bahsediyormuş gibi geliyor. Sonra ikinci müzik çalıyor ve aynı hissi veriyor. Üçüncü, dördüncü, beşinci… Bu aslında gerçek aşkı yaşadığınızı gösteriyor! ?

5. Biliyorsun omzuna yaslanıp ağlayabilirsin…

Mutlu anlarınızda herkes yanınızda olabilir. Peki ya berbat anlar? Hayalini kurduğunuz ilişkiye sahip olduğunuz partneriniz her zaman yanınızda olur ve kötü anlarınızda yanınızda olur. ?

6. Kötü anlarda birbirinize sırtınızı dönmek yerine, yapan olmayı seçersiniz…

Aslında pek çok ilişkinin beklenmedik bir şekilde bitmesinin nedeni de budur. Çünkü çoğu zaman her iki taraf da gururunu ön planda tutar ve ilişkiyi ikinci plana atar. Burada durumun ne olduğu elbette önemli ama genel olarak ilişkiden uzaklaşmak vazgeçmişsiniz demektir, unutmayın…

7. Sevginiz sizi okyanus gibi hissettiriyor…

Bu ne anlama gelir? Tıpkı okyanusta olduğu gibi engin bir aşk yaratılır ve siz bu aşkın içinde birlikte boğulursunuz. ?

8. Aranızdaki duygusal çekime karşı koyamazsınız…

Romantik bağ her zaman şehvetli çekiciliği beraberinde getirmeyebilir. Eğer cinsellik sizin için de önemliyse ve aranızda duygusal bir çekim varsa bu dünyada cenneti yaşıyorsunuz demektir! ?

9. Onu düşündüğünüzde aklınıza mutlu anlar gelir…

Elbette ilişkilerde pek çok korkunç an vardır, her zaman keyifli olmak imkansızdır. Ama hayallerinizdeki ilişkinin içindeyseniz, düşündüğünüzde kötü anlar yerine mutlu anlara odaklanırsınız.

10. Birlikte geçirdiğiniz her dakikadan keyif alırsınız…

Toplantılar bir rutine dönüşmez, her zaman birbirinizle tanışacağınız anı heyecanla beklersiniz. Aşk böyle bir şey sanırım! ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu