Haber

Bülent Uygun: Beşiktaş maçı zor geçecek

– Bülent Uygun: “Beşiktaş maçı zor geçecek”

Sivasspor Teknik Müdürü Bülent Uygun:

“Transferler 10 gün içinde gelecek”

“Maç planlaması profesyonelce yapılmalı”

SİVAS – Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, pazar günü oynayacakları Beşiktaş maçıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, “Sivas’ta Beşiktaş gibi büyük bir takımı ağırlayacağız. Zor bir maç olacak. Onlar için de zor bir sezon. Keyifli, keyifli ve zorlu bir mücadele olacak.” “Bizi bekliyor” dedi.

Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 23. hafta maçında 28 Ocak Pazar günü Beşiktaş’la oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Kırmızı-Beyazlıların Teknik Direktörü Bülent Uygun, idman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’a karşı zor bir maç oynayacaklarını belirten Uygun, “Her tarafın kuralları belli ama bizim kurallarımız daha da ağır. Dolayısıyla bu süreçte 3 günde bir maç yapıyoruz. Çünkü bütün takımlar oynamadı.” Devre arası var, hem destek hem de antrenman anlamında çok zorluklar yaşadılar, buna rağmen futbol adına mücadele etmeye çalışıyoruz, sakatlıkların sayısı bizim için dezavantaj olsa da ev sahipliği yapacağız. Tüm futbolcu kardeşlerimizin yer aldığı, Sivas’ta Beşiktaş gibi büyük bir takım. Beşiktaş’ı biraz soğuk havada ağırlayacağız ama yüreğimizdeki sevgiyle karşılayacağız. Zor bir maç olacak. İyi olacak. onları da.” “Zor bir dönem. Keyifli, keyifli ve zorlu bir mücadele bizi bekliyor” dedi.

“350’ye yakın maç izledim”

Gerekli transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, “Dorde Nikolic’i aldık. Nikolic’i hem kaleci açısından Ali Şaşal Vural’a alternatif olarak hem de planlamada olası sakatlıklara karşı önlem almak amacıyla transfer ettik. 350’ye yakın maç izledim. . Oyun sistemimize ve bütçemize uyuyor.” “Evimize yakın 6 oyuncuyu belirledim. Transfer komitemiz ve yönetim kurulumuz bunlarla ilgili görüşmelerini sürdürüyor. Bir aksilik olmazsa 3-5 gün ya da 1 hafta-10 gün içinde onları buraya, Sivas’a getireceğiz ve inşallah kavuşuruz.” Takımla anlaştık” dedi.

“Maç planlaması profesyonelce yapılmalı”

Yoğun fikstüre tepki gösteren Uygun, “Bu kadar sert hava koşullarının olduğu bir yerde böyle bir maç planlamasının daha gerçekçi ve profesyonel yapılması gerekiyor. Çünkü oyuncularımız sakatlanıyor. Aslında şu anda kas kaynaklı sakatlıklar yaşıyoruz. 5 oyuncumuzda. 3 günde bir maç yapan takımlarımızın tamamında sakatlıklar yaşanıyor.” Futbolcunun sağlığını da düşünmek zorundayız. 3 günde bir maç oynuyorsun, deplasmandasın, 3 gün sonra da evinde oynuyorsun. Maçı hiç egzersiz yapmadan oynuyorsunuz. Dünyanın hiçbir yerindeki hiçbir futbolcu bunu kaldıramaz. Bunu ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Bu yüzden kritik durumdayız. Bu konuda daha dikkatliyiz, daha dikkatliyiz. “Profesyonelce yaklaşmalı ve planlamalıyız” dedi.

“Taraftarsız başarı olmaz”

Uygun, son olarak taraftarları arayarak Beşiktaş maçına davet etti. Uygun, “Bir şehrin simgesi o şehrin takımıdır. O şehrin takımı hangi ligde olursa olsun o şehrin belediye başkanı, valisi, halkı ve taraftarıyla hak ettiği yerdedir. Taraftarsız başarı olmaz. Hiçbir güç bizi tatmin etmez.” Taraftarsız. Onları tribünde bekliyoruz. Avrupa’da.” “Sivas’ta yaşayan Yiğidolar’dan ricamdır. Lütfen hepiniz birer adet sezonluk bilet alın ve lise son sınıf öğrencilerimizin sezonluk biletlerini yükleyin. Aynı zamanda Sivas’ta yaşayan gençlerimize de sezonluk bilet alıp vermelerini istiyorum. Üniversitede okuyorum. Sezonluk bilet alıp bir hayranınıza hediye edin. Gelemeseniz bile tüm dünyaya Sivaslı olduğunuzu gösterin.” dedi.

osmancik-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

--
Başa dön tuşu