Haber

Boluspor’un eski kalecisi Ozan Evrim Özenç takıma uyarı gönderdi

Boluspor’un eski kalecisi Ozan Evrim Özenç, takıma 2019-20 sezonundaki 250 bin liralık alacağı için 1 milyon 709 bin liralık icra emri gönderdi. Kalecinin avukatı, icra memurlarıyla birlikte kulüp binasına geldi. İcra süreci başlamak üzereyken Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak borcun 1 milyon lirasını peşin öderken, kalan 709 bin liranın sezon sonunda ödenmesine karar verildi. Bunun üzerine avukat infazı durdurdu.

Boluspor’un eski lideri Necip Çarıkçı döneminde takıma katılan kaleci Ozan Evrim Özenç, 2019-2020 döneminde Boluspor’la 250 bin liralık sözleşme imzaladı. Yarım dönem Boluspor’da kalan kaleci daha sonra Altay’a transfer oldu. Özenç, o dönemde anlaşılan fiyatı alamadığı gerekçesiyle Boluspor’u 250 bin liralık borç nedeniyle mahkemeye verdi. Geçtiğimiz dönemde 250 bin lira olan borç faiziyle birlikte 1 milyon 709 bin liraya çıktı. Kaleci, alacaklarının tahsili için avukatı aracılığıyla takıma dava açtı. Futbolcunun avukatı ve icra memurları kulüp tesisine gelerek Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak ve yöneticilerle görüştü. Önder Abak görüşmelerde indirim talebinde bulunsa da bu talep reddedildi. Savaş Abak borcun 1 milyonunu ödedi. Taraflar borcun kalan 709 bin lirasının dönem sonunda ödenmesi konusunda anlaştılar.

BAŞKAN ABAK: 1 MİLYON PARA ÖDEDİM, DİĞER PARTİ KABUL ETMİYOR

Yaşananlara tepki gösteren Boluspor Başkanı Abak, “Şu ana kadar 20, 30 belge tamamladım ve ödediğim para bugünkü kurlarla yaklaşık 75 milyon TL oldu. Bu sabah Ozan Evrim Özenç için yeni avukat geldi. Tekrar anlaşmaya varıldı.Ozan Evrim Özenç, 3 yıl Necip Bey döneminde kulübe geldi, yarım sezon forma giydi ve sakatlandı.Çocuğun 250 bin lira borcu vardı.Burada kimse çocukla ilgilenmedi. , mahkemeye verdi. Şimdi 1 milyon 709 bin lira istiyorlar. 1 milyon verdim ama karşı taraf kabul etmiyor. Şimdi 250 lira. “1 ​​milyon yerine 1 milyon 709 bin lira mı ödeyeceğim” bin lira mı? Futbolcu bunu kabul etmiyor. 1 milyon daha vereyim dedim, belgeyi kapatalım dedim, istemiyorlar” dedi.

“ESKİ LİDERLER DE ADAMI OLARAK BOLU’DA SEYAHAT EDİYORLAR”

Eski başkanlara tepki gösteren Abak, “Ben bunların parasını vermekten yoruldum. Bu eski başkanlar da erkek olarak Bolu’da dolaşıyor. Yönetim ödüyor, Savaş Abak ödüyor. Geliri 12 milyon TL olan bir yerde maliyeti var” dedi. Ligde kalmak için 50-60 milyon TL veren çalışan, “Bunun yaşandığı bir yerde bu iş nasıl dönecek? 12 milyon gelir var, 100 milyon TL gider var. Bütün kulüp iflas edecek, bu kulüplerin hepsi iflas edecek” dedi.

“9 BİN LİRA İNDİRİM BİLE ALAMADIK”

Abak, herhangi bir indirim yapılmadığını belirterek, “Burada en değerli şey Boluspor’un prestijidir. Şu anda 250 bin liralık borcun 1 milyon lirasını peşin ödüyoruz. Toplamda 1 milyon 709 bin lira oldu. Biz bu borcun 1 milyon lirasını peşin ödüyoruz.” 9 bin liralık indirimi bile alamadık. Dönem sonunda 709 bin lira oldu.” “Parasını ödeyeceğiz. Buradaki kulüpten masa, sandalye ve televizyonları kaldırmak bize yakışmaz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu