Haber

Bodrum FK, Ümraniyespor maçına hazırlanıyor

Ligde her maçın sorun olduğunu vurgulayan Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Eğer galibiyet serisi yakalayabilirsek çok avantajlı bir duruma gelebiliriz. Bu ligde net ve garantili bir maç yok. Dolayısıyla ligde Maçlar çok zorlu, maça iyi hazırlanan ve o güne iyi konsantre olanlar maçı kazanır.”

Trendyol 1. Lig’in 21. haftasında Bodrum FK, Cumartesi günü saat 13.30’da Ümraniyespor ile karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri’nde sürdüren yeşil beyazlılarda, sakat kaleci Diogo Sousa, Cenk Şen ve sarı kart cezalısı Celustka, Ümraniyespor karşısında forma giyemeyecek. Sakatlanan Ali Aytemur’un durumunun maç günü netleşeceği belirtildi. Ligde play-off hattında 35 puanla 4. sırada yer alan Bodrum FK, galibiyet serisi yakalayarak zirve yarışına ortak olmak istiyor.

Antrenman sırasında Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir ve oyunculardan Mustafa Erdilman basına açıklamalarda bulundu.

İsmet Taşdemir: “Galibiyet serisi yakalarsak avantaj yakalayabiliriz”

Ligin son maçında önemli bir galibiyet aldıklarını belirten İsmet Taşdemir, “Galibiyet serisi yakalayabilirsek çok avantajlı duruma gelebiliriz. Bu ligde hiçbir maçın kesinliği ve garantisi yok. Dolayısıyla maçlar çok zorlu geçiyor, o gün maça iyi hazırlanan ve konsantre olan maçı kazanır. Bunu çok iyi biliyoruz.” Biz bunu deneyimledik. Şu an geldiğimiz nokta bizim için hayırlıdır ve geriye bakmayacağız. Geçmişte yaşadığımız talihsiz puan kayıplarına takılıp kalmayacağız. Çünkü bu futbol, ​​her şey olabilir. Önümüze bakacağız, son haftada önemli ve kritik bir galibiyet aldık, bunu sürdürmek istiyoruz. Bu hafta bize karşı oynadığımız maçla bu noktadayız. İyi oynadığı için sıralamayı hak etmeyen bir takımla oynayacağız. Ümraniyespor takımı bu ligin iyi takımlarından biri, zor bir maç bizi bekliyor ama olumlu yönlerimiz var ve bunları sahaya çıkardığımızda farkımız ortaya çıkıyor. Kalecimiz Diogo son maçta sakatlığı nedeniyle 4-5 hafta sahalardan uzak kalacak. Biz kalacağız ama Bahrican ve yeni satın aldığımız Kerem var. Futbolda herkes şansın kendisine geleceği anı bekler. Bu an Bahrican ve Kerem için o anlardan biri olabilir. İkisinin bu işi halledeceğini düşünüyorum. “Diogo, geldiği günden bu yana her bakımdan katkılarıyla fark yaratan bir oyuncu oldu” dedi.

Takımın yeni genç oyuncularından Mustafa Erdilman, “Buraya geldiğim için çok mutluyum. Takım, kendim ve geleceğim için çok çalışacağım. Burada olağanüstü bir aile ortamı var. Uzun bir sürecimiz var” dedi. Önümüzde Süper Lig’e çıkmayı herkesten çok biz istiyoruz. Yanımızda Ümraniyespor var. “Maç için çok çalışıyoruz. Umarım kazanan taraf biz oluruz ve yolumuza devam ederiz. Bir an önce 11’li formayı alıp Süper Lig yolunda kadroma katkı sağlamak istiyorum” dedi. – MUĞLA

beysehir-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu