Haber

Akşener’e canlı yayında yaşadığı asık suratlı anlar soruldu: Garip bir ışık geldi

CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı açıklanmasının ardından yüzündeki ifadeden rahatsız olduğu anlaşılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bu iddialara açıklık getirdi.

“TUHAF BİR IŞIK GELDİ”

Habertürk ekranlarında Fatih Altaylı’nın sorularını yanıtlayan Akşener, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ben mont giyerken Temel Bey’in yaptığı konuşmaya baktığınızda, Kemal Bey’in konuşmasına baktığınızda dürüstçe söyleyebilirim ki. esnada garip bir ışık yandı bu yüzden montumu çıkardım hepimiz sıraya girdik ışıkta sıkıntı yok aslında mutsuz bir durumda falan değilim imzaladım. Sorun değil?” söz konusu.

“KİMSE ZORLA BİR ŞEY YAPAMAZ”

Akşener sözlerini şöyle sürdürdü: “Eşim dahil, oğlum dışında kimse bu dünyada zorla bir şey yapamaz. Önceki gece uyumadım. Müzakereler nedeniyle insanlar gelip evime gitti. iki belediye başkanı Mansur Bey ve Ekrem Bey gelip gittiler, evlerindeler.

“ONAYLAMADIĞIMIZ BİR KARARA NEDEN SALDIRIYORUZ”

Ekrem Bey İstanbul’dan geldi. Sıfır uykum vardı. Uykusuzlukta hareketleriniz biraz ağırdır. O masada bir müzakere oldu, uzlaşı sağlandı ve anlaşma sağlandı. İki metin altında 6 genel başkana imza attık. Bunda bir mutsuzluk yok. Doğru bulmadığın bir karara neden imza atıyorsun? Gerçekten arkadaşlar bakın mont giydiğimde yüzüme gelen ışık bu. Bir de deprem oldu, gülmeye korkuyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu