Haber

AK Parti Kayseri İl Başkanı: En büyük hedefimiz tüm belediyeleri kazanmak

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, cumartesi günü yapılacak aday tanıtım töreni öncesinde yaptığı açıklamada, “En büyük hedefimiz tüm belediyeleri kazanmak.”

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde ilçe belediye başkanı adayları, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından cumartesi günü düzenlenecek törenle tanıtılacak. AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm de partinin çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Üzüm, “Partimizde hummalı bir çalışma var. Cumartesi günü yapılacak tören çok coşkulu bir tören olacak. Biz de 2019 yılında bu töreni gerçekleştirdik. Cumartesi günü Cumhur İttifakı Aday Tanıtma Töreni’ni gerçekleştireceğiz. Hazırlıklarımız Devam edin, AK Parti’nin hedefi asla en ufak değildir.” “Hiçbir başarısızlık olmadı. Biz her zaman başarının en üstünü istiyoruz. En büyük hedefimiz bunu katmak, daha fazla oy almak ve tüm belediyeleri kazanmak. Elimizden geleni yapacağız. Bu Allah’ın takdiridir” dedi.

AK Parti Kayseri Seçim İşleri Başkanı Abdulkerim Yalçın, “İnşallah 2024 yerel seçim kampanyası şehrimiz için hayırlı ve uğurlu olur. Önümüzde çok zorlu bir süreç var. Tüm teşkilat kademelerimizle birlikte bu süreci önümüzdeki dönemde planlıyoruz. Alanın her noktasında planlı ve programlı bir şekilde kısa, orta ve “Uzun vadeli planlamamızda önümüzde bir aday terfi programı var. Şehrimize değer katacak bir projeksiyonda, şehrin tüm dinamikleriyle birlikte bu programı yürüteceğiz. Bu programın ardından tüm dinamiklerimizle birlikte sahanın her noktasında seçim uyum planlamasıyla SKM programlarımız başlıyor. Şehrimize hayırlı olacağına inanıyorum.” dedi. – KAYSERİ

ihsangazihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu