Yaşam

Yalıçapkını’nda şoke eden ölüm! Başrol oyuncularının performansı alkışlandı.

Başrollerini Afra Saracoğlu, Mert Ramazan Demir, Hayran Kansu, Emre Altuğ, Beril Pozam, Gülçin Santırcıoğlu, Diren Polatoğulları, Çetin Tekindor ve Şerif Sezer’in paylaştığı Yalıçapkını dizisi dün akşam 33. bölümüyle ekrana geldi. Dizide eşi Asuman ile trafik kazası geçiren Fuat, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

FUAT KARDEŞİNE TEKLİF VERİYORDU

Abidin ve Ferit, Seyran ve Suna’yı düğünden kaçırdı. Dörtlü, Ferit’in küçükken ağabeyiyle gittiği ormana giderek çadır kurdu. Kardeşi Ferit’in çadır aldığını duyan Fuat, nereye gittiklerini tahmin ederken bütün aileler seferber oldu ve kaçanları aradı. Asuman’la birlikte konaktan ayrılıp Ferit’in yanına giden Fuat, yanlarına dönmemeleri gerektiğini ve aşklarını yaşamaları gerektiğini söyledi. Kardeşiyle vedalaşıp konuta dönmek isteyen Fuat, yolda eşiyle birlikte bir kaza geçirdi. Asuman’ın durumu iyiyken ameliyata alınan Fuat hayatını kaybetti.

ÖLÜM HABERİ HERKESİ YAKALADI

Fuat ve Asuman’ın kaza geçirdiği haberiyle yıkılan ekip, hastanede soluğu kesti. Hastane koridorundaki bütün köşkler de Fuat’tan da, Asuman’dan da iyidir. haberler Beklerken korkulan oldu. Fuat’ın ölüm haberi başta Ferit olmak üzere tüm aileyi paramparça eder.

Çetin Tekindor’un canlandırdığı Halis Ağa’nın, Mert Ramazan Demir’in canlandırdığı Ferit’in ölümünü kabullenemeyip yağmurun altında ağlaması, Sevilen Kansu’nun canlandırdığı Gülgün’ün ise ölüm haberinin ardından ağlaması tüm camiayı derinden etkiledi. kitle.

İZLEYİCİLERİ AĞLAYAN SAHNE

Fuat’ın ölüm sahnesi kısa sürede Twitter’ın gündeminde 2. sıraya taşındı ve beraberinde yorumlar da geldi. Sahneyi izlerken ağladığını söyleyen binlerce kullanıcı, “Yalıçapkını’nda oyunculuk resitali izledik”, “Ağladın bütün Türkiye ağladı” ve “Bunu gerçekçi oynayamazsın, iliklerine kadar hissettik” yapılmıştır.

‘Yalıçapkını’ dizisinin ilk bölümünden bu yana oyuncu kadrosunda yer alan Fuat’ı canlandıran Doğukan Polat, 33. bölümle vedalaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu