Teknoloji

Turkcell’de dönem heyecanı başladı!

Türkiye’nin sadece elektronik eserlerin satıldığı ilk pazaryeri platformu Pasaj’da ve Turkcell mağazalarında yüzlerce üründe özel yarıyıl tatili fırsatları başladı. Çocuklara karne ikramı almak isteyenler için bütçeye uygun birçok seçeneğin yer aldığı “Sömestr Heyecanı” kampanyasında telefon, tablet ve bilgisayarlardan çocukların neşesini artıracak aksesuar ve hobi eşyalarına kadar geniş bir yelpazede seçenekler yer alıyor. oyunlar.

HEM TAKSİT HEM PEŞİN FİYATLARDA AVANTAJLI TEKLİFLER

Turkcell Mağazaları ve Oyun Salonu’nda TCL TAB 10L WIFI GEN2 ve TCL TAB 10 WIFI GEN2 tablet modelleri 27 Ocak’a kadar taksitli ve peşin fiyatına avantajlı satın alma fırsatlarıyla, seçili akıllı çocuk saatleri ise 30 Ocak’a kadar Turkcell müşterilerine sunuluyor. 8 Şubat, Samsung’un yeni ürünleri Galaxy A05, A15, A25 ve ayın yıldız ürünü Samsung Galaxy A34 gibi birçok üründe avantajlı fiyatlar Turkcell mağazalarında. Avantajlı tekliflere www.turkcell.com.tr/pasaj ve Turkcell uygulamasından ulaşabilirsiniz.

TURKCELL ÇOCUK PAKETLERİ İLE İNANÇ DİJİTAL

Turkcell mağazalarında sunulan Turkcell Çocuk paketleri tüm özellikleri ve avantajlı fiyatlarıyla kullanıcıları bekliyor. Turkcell Çocuk paketleri, internetin yanı sıra Zaman Yönetimi, Çocuğum İnanç, Reklam Engelleme, Güvenli İnternet ve BiP Pozisyon Takibi gibi ek özelliklerle ebeveynlerin çocuklarının okul döneminde telefon kullanımı konusundaki endişelerini ortadan kaldıracak çözümler sunuyor. ihtiyaçlarına uygun seçenekler. Turkcell Çocuk paketlerine ilişkin detaylı bilgiye https://www.turkcell.com.tr/cocuk-paketleri/ adresinden ulaşılabilir.

ÇOCUKLAR İÇİN ÇEKİMLİ KARİYER HEDİYELERİ

Pasaj, hem karne harçlığıyla kendini ödüllendirmek isteyen çocuklara, hem de avantajlı ödeme fırsatlarıyla ebeveynlere “Dönem Heyecanı” sunuyor. Herkesin bütçesine uygun seçeneklerin yer aldığı platformda döneme özel çalışmalar ve cazip fırsatlar yer alıyor. Hem eğitim hem de oyun dünyasının vazgeçilmezi bilgisayarlar, her ihtiyaca cevap verecek aksesuarlar ve keyifli vakit geçirmeyi sağlayan hobi ürünleri kampanyayla kullanıcılarla buluşuyor. Kampanya 7 Şubat’a kadar devam edecek

Turkcell faturaya ek ödemenin yanı sıra kredi kartına peşin fiyatına 3 taksit imkanı da sunuluyor.

KAYNAK: HABER7

sungurlu-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu