Haber

Nilüfer Müzik Festivali’nin yasak olduğu iddiaları gerçeği yansıtmıyor

Nilüfer Belediyesi tarafından Bursa’da 1-3 Eylül tarihlerinde düzenlenmesi planlanan “Nilüfer Müzik Festivali”ne yasak getirildiği yönündeki iddiaların gerçeği yansıtmadığı bildirildi.

Bursa Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, bazı yayın organlarında ve sosyal medya hesaplarında yer alan “Nilüfer Müzik Festivali yasak” başlıklı habere ilişkin bazı hususların kamuoyu ile paylaşılması gerektiği belirtildi.

Nilüfer Balat Atatürk Ormanı’nda düzenlenmesi planlanan şenlikle ilgili olarak yapılan açıklamada, güvenlik personeli görevlendirilmesi, güvenlik ve trafik tedbirlerinin alınması istendi.

“Nilüfer Kaymakamlığımızın talebi üzerine, özellikle orman yangınlarını önlemek ama aynı zamanda asayişi sağlamak amacıyla festivalin yapılacağı alanın ormanlık alan içerisinde olması şartıyla düzenlenmesi uygun görülmüştür. , vatandaşlarımızın yaşayabileceği aksiliklere karşı bölgede güvenlik, trafik ve tahliye yollarının açılması ve ilgili mevzuatta belirtilen hususlarda gerekli tedbirlerin alınması. Valilik gerçeği yansıtmıyor.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu