Haber

MHP Bursa’da seçime hazır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Vilayet Başkanlığı seçim hazırlıkları çerçevesinde tüm sandık müşahitlerini belirledi. 17 ilçede eş vakitli olarak bilgilendirme eğitimlerine başladı.

MHP Bursa Vilayet Teşkilatı, 2023’te gerçekleştirilecek ve ‘Cumhur İttifakı’ ortağı olarak girecekleri genel seçimlere yönelik hazırlık çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ziyaretler, buluşmalar, mitingler ve toplantılarla uzun müddettir saha çalışmalarına devam eden MHP Vilayet Teşkilatı, yaklaşan seçimlere yönelik kent genelinde tüm sandık müşahitlerini belirledi. Vatandaşın seçime iştiraki için özel çalışmalar yapan parti teşkilatı, sandık güvenliği için de yol haritasını çıkardı.

Geçmişte tüm sandık müşahitlerinin toplu iştirakiyle gerçekleştirilen bilgilendirme eğitimleri, bu sefer odak kümeler halinde tertip edildi. 17 ilçede eş vakitli olarak başlayan bilgilendirme programları çerçevesinde yaklaşık 8 bin sandık görevlisine eğitim verilecek. 3-4 ay sürmesi beklenen eğitimlerde alanında uzman avukatlar, sandık güvenliği için müşahitlere dikkat edilmesi gereken konulara yönelik bilgi verecek. Ayrıyeten tüm sandık müşahitlerine MHP Vilayet Başkanlığı tarafından hazırlanan ‘2023 Genel Seçimleri’ne Yanlışsız Sandık Vazifelileri Bilgilendirme Kitapçığı’ dağıtılacak. Sandık görevlilerine tüm seçim sürecini ve misyonlarını adım adım açıklayan kitapçık, sandık müşahitlerinin mevzu hakkında kâfi seviyede bilgi sahibi olmasını ve sandık güvenliğinin tesisini sağlayacak.

MHP Vilayet Lideri Cihangir Kalkancı, “2023 seçimleri, ülkemiz açısından değerli bir seçimidir. Bu seçimlerde vatandaşın sandığa yönelmesi ve bilhassa de sandık güvenliği farklı bir kıymet arz etmektedir. MHP, her seçimde olduğu üzere 2023’te de sandık güvenliği açısından üzerine düşen tüm sorumluluğu üstlenmiş ve bunu eksiksiz bir formda yerine getirmek için çalışmalara başlamıştır. Bu bağlamda vilayet genelindeki tüm sandıklarda müşahitlerimizi belirledik. Bir plan ve program dahilinde yapılan hazırlıklar çerçevesinde sandık görevlilerimizin eğitimi için teşkilatımız üyesi avukatlar görevlendirildi. 17 ilçemizde eş vakitli bilgilendirme toplantıları başladı ve devam ediyor. Öte yandan sandık müşahitlerimize yönelik oy kullanma ve sonrasındaki süreci anlaşılır kılan ve detaylarıyla ele alan bir bilgilendirme kitapçı hazırladık. Eğitimlerin sonunda tüm müşahitlerimiz, vazifesine ait farkındalıkla her bir oyun yerini bulması ismine üstüne düşen misyonu hakkıyla yerine getirecektir. Bu noktada şimdiden tüm parti teşkilatımıza, müşahitlerimize ve eğitimlerde emek veren avukatlarımıza teşekkür ediyorum” tabirlerini kullandı. – BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu