Haber

Geleceğin sporcuları Şanlıurfa’da yetişiyor

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirdi SporSpor salonları ile spor yapma imkanı bulan gençler, periyodik olarak katıldıkları ortak antrenmanlarla da başarılarına katkı sağlıyor.

“Gençlere yatırım geleceğe yatırımdır” anlayışıyla Şanlıurfa’da gençlerin sportif faaliyetlere katılımını sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatıyla oluşturulan 9 spor salonunda gençlere karate eğitimi veriliyor. Sömestr tatilinde gençlerin spor salonunda vakit geçirmesine olanak sağlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2 haftalık ara tatilde de yaklaşık bin gence spor yapma imkanı sağladı. Spor salonlarına gelen gençler, uzman eğitmenler eşliğinde spor yaparak vakit geçiriyorlar. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin gençler için hayata geçirdiği spor salonlarından yararlanan gençler arasında başarıdan başarıya koşan gençler de var. Ulusal ve uluslararası müsabakalara katılan Şanlıurfalı gençler, başarılarına bir yenisini eklemek için eğitimlerine devam ediyor. Geçen yıl düzenlenen Küçük Yıldızlar Şampiyonası’nda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Sporcusu Abdulsamet Sepetçi Türkiye birincisi, Küçük Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda ise Muhammet Halis Toprak üçüncü oldu. İsmail Felhan ise geçen yıl düzenlenen Anadolu Yıldızlar Şampiyonası’nda Türkiye ikincisi oldu.

Genç sporcular Sepetçi, Toprak ve Felhan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e kendilerine verilen destekten dolayı teşekkür etti. – ŞANLIURFA

haber-ceyhan.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu