Sağlık

Bayraklı’da sevgili dostlara özel klinik!

Bayraklı Belediyesi’nin Mansuroğlu Mahallesi’nde tamamen yenileyerek hizmete açtığı Sokak Hayvanları Teşhis ve Tedavi Merkezi, donanımı, hizmetleri ve modern yapısıyla özel muayenehanelere benzemiyor. Son 1 yılda yaklaşık 2.400 ziyaretçi alan merkezde, bölgenin değerli ihtiyacı karşılanarak 2.600 sokak hayvanının kısırlaştırılması, bakım ve tedavisi gerçekleştirildi.

TAM DONANIMLI MERKEZ
Bayraklı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün geçtiğimiz haziran ayında 2. birimi olarak hizmet vermeye başlayan Mansuroğlu Mahallesi’ndeki ‘Sokak Hayvanları Teşhis ve Tedavi Merkezi’, can dostlarının yaşam kurallarını iyileştirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık bir yıldır hizmet veren merkez, bölgenin değerli ihtiyaçlarını karşılarken, verilen hizmetler vatandaşlarda memnuniyet yarattı. Bu kapsamda açıldığı günden bu yana 2 bin 400 kişi merkezi ziyaret etti, 2 bin 600 sokak hayvanı kısırlaştırıldı, bakımları ve tedavileri yapıldı. 10 adet kedi ve 1 adet köpek rehabilitasyon kafesi bulunan merkezde; Nebulizatörlü ağır bakım ünitesinden kan sayım cihazına, ozon terapi ve ultrasona, kan ve dışkı parazitleri gibi hastalıkların tanı ve tedavisine yön veren parazitoloji laboratuvarına kadar birçok teknolojik cihaz ile teşhis ve tedavi hizmeti verilmektedir.

KALİTEMİZİ ARTIRDIK
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Sokak hayvanlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesi için çalışıyoruz. Bu konuda duyarlı vatandaşlarımızın da desteği çok önemli. Yemek ve su bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarımıza toplum olarak sahip çıkmalıyız. Mansuroğlu Mahallesi’nde tamamlayarak hizmete açtığımız “Sokak Hayvanları Teşhis ve Tedavi Merkezimiz” ile siz değerli dostlarımıza hizmet kalitemizi artırdık. Vatandaşlarımızın bu konuda hassasiyet göstermelerini ve sokak hayvanlarına sahip çıkmalarını diliyoruz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

deliceajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu