Haber

Ankara Halk Ekmek Fabrikası, ürün gamına 4 yeni ekmek çeşidini ekledi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Halk Ekmek Fabrikası, ürün gamına 4 çeşit ekmek daha ekledi. Başşehir Marketlerde 750 gram ekşi mayalı taş fırın ve 400 gram ekşi mayalı tam buğday unundan köy ekmekleri ile paketli hamburger ve sandviç ekmekleri satılacak.

ABB Halk Ekmek Fabrikası, Başkentlilerin sağlıklı, hijyenik ve uygun fiyatlı gıdaya ulaşabilmesi için hizmet vermeye, raflarına yeni ürünler eklemeye devam ediyor.

Ankara Halk Ekmek Fabrikası’nın yeni çalışmaları; Ekşi mayalı taş fırın ve ekşi mayalı tam buğday unlu köy ekmekleri ile paketli hamburger ve sandviç ekmekleri Başşehir Marketlerde vatandaşlarla buluşmaya başladı.

EKMEK ÇEŞİTİ 21’E ÇIKTI

25 yıllık klasik ekşi mayadan üretilen taş fırın ve tam buğday unlu köy ekmekleri, paketli olarak raflarda yerini alacak hamburger ve sandviç ekmekleri ile Halk Ekmek’in ürettiği ekmek çeşidi 17’den 21’e çıktı.

“ANKARALILAR İÇİN SÜREKLİ ÇALIŞIYORUZ”

Halk Ekmek Fabrikası Üretim Müdürü Şengül Memnun, satışa sunulan yeni ekmekler hakkında bilgi verdi. Köy ekmeği, hamburger ve sandviç ekmeğini ekledik.”

Yeni ekmeklerin 25 yıllık klasik ekşi mayadan üretildiğini kaydeden Keyifli, şöyle devam etti:

“Ekmek ustalarımız tarafından özenle hazırlanan ekşi mayalı ekmeklerimiz soğuk fermantasyon tekniği ile üretilmektedir. Klasik usulde hazırlanan ekmeklerimiz taş tabanlı fırınlarda pişirilmektedir. Yeni ekmek çeşitlerimizi İstanbul’da satışa sunmaktayız. İlk etapta Başşehir Marketler.İlerleyen süreçte yeni ekşi mayalı ekmeklerimiz fabrika satış noktalarında ve sipariş bazlı halkta.Taştan ürettiğimiz hamburger ve sandviç ekmeklerimize yoğun talep olacağını öngörüyoruz. 25 yıldır klasik ekşi mayadan ürettiğimiz fırın ve tam buğday unlu köy ekmeği.Akdeniz ekmekleri de kısa sürede büyük rağbet gördü.”

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu