Haber

2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Kars’ta Başlıyor

– 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Kars’tan başlayacak

KARS – Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Kars’tan başlayacak.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ilk yarışı olarak planlanan Sarıkamış Rallisi’nin hazırlıkları başladı.

Kars Valiliği, TOSFED, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla 23-25 ​​Şubat 2024 tarihlerinde Eksi 36 Spor Kulübü tarafından Sarıkamış ve çevresinde düzenlenecek.

TOSFED Spor Müdürü Murat Kaya ve beraberindeki Mahmut Ayverdi, Atıl Atılgan ve Eksi 36 Spor Kulübü yetkilisi Emrah Çoban, Kars İl Özel İdari Ekipleri ile bir araya gelerek ralli için etap çalışmalarının yapılacağı güzergahlarda incelemelerde bulundu.

TOSFED Spor Müdürü Murat Kaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kars Valisi ve Belediye Başkan Yardımcısı Ziya Polat ile yaptıkları görüşmenin ardından sahada çalışmalara başladıklarını kaydetti.

Kaya, “2024 sezonunun ilk rallisi için Valimiz ile yaptığımız görüşmelerin ardından etap çalışmalarına başladık. Her şey yolunda giderse sezonun üçüncü haftasında muhteşem bir sezon açılışıyla ilk yarışımızı Kars Sarıkamış’ta gerçekleştireceğiz. Şubat 2024. Şu anda zemin düzeltmeleri yapıyoruz.”

Sarıkamış Rallisi’nde ise gruplar 3 gün boyunca kar ve buzlu zeminde yaklaşık 250 kilometre yol kat edecek. Sarıkamış, karlı ve buzlu yerlerde yapılacak müsabakalara ev sahipliği yapacak.

haber-kaynarca.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu